Associació per a les Nacions Unides a Espanya (ANUE)

Anue_post
19/04/2016

Aquest mes d’abril hem començat a treballar amb l’Associació per a les Nacions Unides a Espanya (ANUE), amb seu a Barcelona. La nostra feina és:

  • Actualitzar les notícies del seu web.
  • Maquetar el butlletí quinzenal de l’associació.
  • Gestionar i dissenyar el mailing general amb el programa MailChimp.

Aprofitem la nostra col·laboració per explicar-vos més sobre l’ANUE i la seva missió. L’ANUE és una organització no governamental fundada a Barcelona el 31 d’octubre del 1962 i és membre de la Federació Mundial d’Associacions de les Nacions Unides (FMANU), una iniciativa social i apolítica creada el 1946. L’ANUE té el mateix objectiu fonamental que la FMANU, que és defensar i divulgar els principis de la pau i els drets humans al món amb la finalitat d’aconseguir una convivència pacífica entre tots els pobles de la terra. L’ANUE ha estat reconeguda per les Nacions Unides com a nexe principal entre aquesta organització i la societat civil a Espanya.

Els objectius per als quals treballa l’ANUE són:

  • Encoratjar la societat civil a conèixer i donar suport als propòsits i principis de les Nacions Unides.
  • Proclamar, difondre i defensar els drets humans i les llibertats fonamentals de totes les persones, així com contribuir a promoure el manteniment de la pau i la seguretat internacionals, el desenvolupament i la protecció ambiental a tot el món.
  • Promoure els valors de la tolerància, la convivència, la comprensió, la solidaritat i la cooperació entre tots els pobles i totes les persones del món, sense tenir en compte la raça, el sexe, l’origen, la nacionalitat i l’orientació religiosa o política.
  • Impulsar la recerca, la informació i l’ensenyament sobre temes d’interès internacional i sobre les actuacions de les Nacions Unides.
  • Vetllar per l’acompliment dels compromisos dels governs en el marc de les Nacions Unides per assolir la pau, la justícia i el desenvolupament al món.

L’ANUE organitza diferents activitats amb la finalitat d’assolir els seus objectius. Un exemple recent va ser el 36è Premi per la Pau del passat mes de març, en què es va reconèixer la feina de l’alcaldessa de Lampedusa, Giuseppina Maria Nicolini, a l’hora d’afrontar el drama humà que representa que Lampedusa sigui, des de fa més de 15 anys, port de destinació per a milers de persones embarcades en condicions pèssimes des del nord de l’Àfrica buscant una vida millor a Europa. Us deixem amb l’entrevista que va fer el diari Ara a Giuseppina Maria Nicolini:

Estem molt satisfets d’encetar aquesta col·laboració i esperem poder aportar el nostre granet de sorra en aquesta tasca tan lloable que duu a terme l’ANUE. Si voleu col·laborar amb l’associació us podeu fer socis aquí.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
RSS 2.0

Please give us your valuable comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*