Què és i com escollir un hosting per al nostre web?

Hosting Web
09/03/2016

El nostre web, malgrat trobar-se en l’anomenat núvol d’internet, té un lloc físic on s’allotja. Així que estem parlant de l’allotjament web, el hosting, que és un centre de dades que escollim per desar tota la informació que conté el nostre web.

La seguretat digital –com ara còpies de seguretat, antivirus, protecció de les dades més sensibles, etc.– és una de les tasques més importants que el hosting ha de donar al nostre web, per això el control d’accés a aquests llocs està molt vigilat. A continuació, us deixem un vídeo sobre la seguretat i el funcionament dels centres d’informació de Google:

Inside Google Data Center

A l’hora d’escollir un hosting per al nostre web cal tenir present els paràmetres següents per fer la millor elecció en relació amb les nostres necessitats:

  • Confiança. Ha de ser un lloc de referència, ja sigui per la manera de treballar (seguretat de les dades: antivirus, còpies de seguretat, etc.) com pel servei tècnic (resolució d’incidències), com perquè ens garanteix continuïtat (que no tanquin el servei).
  • Proximitat. Escollir un hosting de proximitat per al nostre web serà beneficiós per al nostre SEO, el posicionament orgànic a Google, ja que el cercador valora la proximitat entre el hosting web i la ubicació física del negoci.
  • Adequat. El hosting escollit per al nostre web ha d’oferir serveis que s’adaptin a les nostres necessitats en relació amb el tipus de web que tenim (web consulta, e-commerce, web amb intranet, etc.) o les expectatives de trànsit web que esperem tenir cada dia, és important valorar tot això per evitar tenir ensurts en un futur i que el web caigui, un fet que serà negatiu per a la nostra imatge digital. També serà important que permeti canviar de pla de servei quan ho necessitem.
  • Tecnologies. Escollir un hosting que permeti utilitzar les tecnologies que volem per al nostre web; en el nostre cas, que accepti WordPress.

Per acabar, LC. Imatge i Màrqueting Digital us enllaçarà amb els hostings de confiança:

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
RSS 2.0

Please give us your valuable comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*