Serveis – LC Imatge i màrqueting digital
Serveis Lourdes Carona

Creació web

Web Creació, disseny, conceptualització, continguts, imatges

El web és la base d’una identitat digital i genera una part important de la imatge corporativa de l’entitat o empresa. En un web complet i eficient cal treballar amb cura diversos paràmetres: la finalitat, l’arquitectura de la informació, el disseny, la usabilitat, el SEO, els textos, les imatges, la programació i la maquetació. Un petit detall fa canviar considerablement l’efectivitat i la rendibilitat d’un lloc web, Lourdes Cardona. Imatge i Màrqueting Digital cuida al màxim cada detall.

Anàlisi de resultats

Anàlisi de resultats en web i xarxes socials.

És molt important tenir coneixement del que passa a la nostra entitat o negoci. Per això és bàsic fer un seguiment del lloc web i obtenir informació rellevant en la presa de decisions de l’entitat o empresa. Google Analytics és una eina que permet fer el seguiment de les accions dels nostres clients en el lloc web per així saber més dels seus interessos i hàbits, la qual cosa ens ajudarà a saber connectar cada vegada millor amb el client per aconseguir resultats més bons i assolir els objectius.

SEM

SEM Search Engine Marketing

Search Engine Marketing. El SEM és la publicitat de pagament que ofereix Google en la seva xarxa en diferents modalitats: per posicionament al cercador, a la xarxa Display i al YouTube. El SEM treballat a fons permet un alt domini de la gent a qui dirigir les campanyes publicitàries i també genera informació sobre els clients. És ideal per intensificar campanyes publicitàries en dates concretes com ara Nadal, Sant Jordi, el Dia Internacional dels Museus, etc.

SEO

SEO Search Engine Optimization

Search Engine Optimization. El SEO són diferents pràctiques –aplicades principalment als textos, als enllaços i a la programació– que faciliten als robots de Google extraure la informació de cada web per després indexar-la de manera orgànica (sense pagaments) en el cercador de Google. El SEO també millora el SEM. La usabilitat millora el SEO i fa més fàcil l’experiència a l’usuari, que és el que vol Google. Perquè un web pugui existir per a Google necessita treballar el SEO de manera global.

Xarxes socials

Xarxes socials

Les xarxes socials reforcen la presència digital amb la finalitat de millorar la imatge corporativa i la reputació online. A més, permeten conèixer millor els clients, veure com treballa la competència i faciliten promocionar els nostres productes o serveis. Les xarxes socials ben treballades brinden moltes possibilitats de millora, permeten créixer i fer-nos sentir propers als usuaris potencials, públic, clients, etc.

Continguts

continguts mailing blogs

És molt important saber comunicar de manera clara i eficient les nostres idees als usuaris. Els continguts han d’estar ben estructurats, redactats i amb SEO perquè els usuaris els puguin trobar. LC treballa continguts de blogs que són essencials per a la millora del SEO i la imatge corporativa. També gestiona campanyes de mailing, que és una eina directa de comunicació, i redacta continguts per a la venda online amb SEO, que són fonamentals per a tots els e-comerces.

Digitalització Documental

Documentació museus i col·leccions art

Treballem la digitalització de la documentació, especialment per a museus i col·leccions patrimonials. Tenir controlat de manera sistemàtica i amb un criteri unificat un fons patrimonial és bàsic i fonamental per a la gestió diària d’aquest, cosa que esdevé un estalvi de temps en les accions quotidianes a l’hora que s’afavoreix la conservació preventiva dels objectes culturals perquè només s’executarà la manipulació essencial. Per una bona documentació cal un bon pla d’acció: definir quina serà la seva finalitat, objectius, unificar criteris i establir una bona metodologia de treball. I quan s’hagi de compartir la informació, com ara en un espai web, la major part de la feina ja estarà feta.

Formació

Formació Digital

La millor eina de les empreses són els recursos humans, per això és molt important invertir en formació i capacitar professionalment els treballadors. Lourdes Cardona. Imatge i Màrqueting Digital forma els professionals d’empreses i entitats en el camp del màrqueting digital per fer créixer el seu valor, guanyar productivitat, assolir objectius i augmentar resultats. Les línies dels cursos que s’ofereixen són: SEO, xarxes socials, màrqueting de continguts, crowdfunding, eines de treball col·laboratiu i cursos fets a mida.